Blikveld Aalst - Aanzicht Eindhovenseweg
Blikveld Aalst - Uitzicht Noord-West
Blikveld Aalst - Uitzicht Noordgevel
Blikveld Aalst beeldmerk

Gevarieerd aanbod

Er valt echt wat te kiezen. 18 huurappartementen, waarvan 10 verschillend.
Welk appartement past het beste bij u?

100% verhuurd! Interesse
Scroll naar beneden Scroll naar beneden
Specificaties 18 huur
appartementen
Specificaties Hoogwaardige
afwerking
Specificaties Luxe keuken
Moderne badkamer
Specificaties Parkeren op
eigen terrein
Specificaties Huurprijzen van
€ 895,- tot € 1.195,-

In welk appartement voelt u zich thuis?

43 35 37 39 41 53 45 47 49 51 63 55 57 59 65 67 69 61
Maak hier uw keuze.

Wanneer u interesse heeft in een appartement in Blikveld kunt u hier uw keuze kenbaar maken. U kunt zich inschrijven voor een bepaald type appartement. Zodra uw interesse voor dat appartement bij ons binnen is, nemen we contact met u op.

Appartementenkiezer.

Met behulp van de afbeelding hierboven kunt u uw keuze bepalen. Wanneer u de cursor over een appartement beweegt, ziet u het huisnummer, typenummer en de oppervlakte van het appartement verschijnen.
Door op een bepaald appartement te klikken, krijgt u aanvullende informatie te zien zoals de huurprijs, plattegrond en specificaties. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor het door uw gekozen appartement, kunt u zich inschrijven via de inschrijfbutton.

Kleurcode.

Appartementen die groen kleuren zijn beschikbaar.

Appartementen die rood kleuren zijn verhuurd en niet meer ter inzage.

Appartementen die blauw kleuren zijn in optie.

U kunt nog wel de informatie inzien maar pas wanneer de optie vervalt en het appartement weer groen kleurt, bent u vrij om uw keuze voor dit appartement kenbaar te maken.

Interesse Huurvoorwaarden

Huurcalculator

Wonen op het voormalig Brabantiaterrein.

Met behulp van de huurcalculator kunt u toetsen of u in aanmerking komt voor een appartement in Blikveld. Vul daarvoor uw bruto maandloon in en eventueel dat van uw partner (exclusief vakantiegeld en toeslagen). Het bedrag dat de huurcalculator vaststelt, is het maximale bedrag waarvoor u kunt huren (exclusief servicekosten). De huurprijzen van de appartementen in Blikveld liggen tussen € 895,- en € 1195,-. Bij een afwijkende situatie helpen wij u graag bij het maken van een passende berekening. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleenden is altijd onder voorbehoud gunning verhuurder.

0

Blikveld laag voor laag.

Het appartementencomplex bestaat uit vier woonlagen. De appartementen op de begane grond hebben een terras en op de eerste en tweede verdieping hebben de woningen een balkon. Op de derde verdieping hebben twee appartementen zelfs een riant dakterras. In het complex kunt u met de trap of lift naar een-, twee- of driehoog. Elk appartement heeft een berging (buiten) en een parkeerplaats. Heeft u een elektrische auto? Geen probleem, er is een laadpaal waar twee auto’s tegelijk kunnen bijtanken.

Bekijk ook de online brochure van Blikveld!

Van het nieuwbouwproject van Stienstra aan de Blikslagerij in Aalst is een uitgebreide en overzichtelijke brochure gemaakt met veel informatie over de Blikveld appartementen en omgeving. U kunt deze brochure online bekijken en delen.

Kijk maar