Blikveld Aalst - Bos en Ven
Blikveld Aalst - Bosrand
Blikveld Aalst - Centrum
Blikveld Aalst beeldmerk

Prachtige locatie en omgeving

Met winkels op loopafstand en Eindhoven binnen handbereik.
Ideaal wonen en leven in Aalst.

100% verhuurd! Interesse
Scroll naar beneden Scroll naar beneden
Specificaties 18 huur
appartementen
Specificaties Hoogwaardige
afwerking
Specificaties Luxe keuken
Moderne badkamer
Specificaties Parkeren op
eigen terrein
Specificaties Huurprijzen van
€ 895,- tot € 1.195,-

Heeft u nog vragen over de appartementen en verhuur?

In deze website proberen we u zo volledig mogelijk te informeren over de bouw en bijzonderheden van het appartementencomplex Blikveld. Mocht u desondanks nog vragen hebben over de voortgang, de indeling en inrichting van de appartementen of vragen over de huurvoorwaarden, kunt u op werkdagen van 09.30 - 17.30 uur contact opnemen met Patrick Kuijper, Rayonmanager Nieuwbouw bij Stienstra: 045 5638300 of een e‑mailbericht sturen.

Veel gestelde vragen

Mogelijk hebben wij het antwoord op uw vraag al geformuleerd.
Kijk daarom eerst hieronder bij de veel gestelde vragen.

Wat zijn de inkomensrichtlijnen om te kunnen huren?

  • Minimaal bruto maandinkomen van de 4X de maandhuurprijs
  • Bij twee inkomens telt het tweede inkomen voor 50% mee.
  • Voor gepensioneerde gelden andere inkomensnormen; hier wordt per individu naar gekeken.
  • Van zelfstandig ondernemers ontvangen wij graag de jaarstukken van de afgelopen twee jaren

Kan ik huurtoeslag ontvangen?

De appartementen in het Blikveld worden verhuurd in de vrije huursector, niet in de sociale huursector. Voor een vrije sectorwoning kun je geen huurtoeslag ontvangen.

Door wie mag het appartement bewoond worden?

De ondertekenaars van de huurovereenkomst moeten het appartement bewonen. Na verhuizing naar het Blikveld schrijven alle bewoner(s), waaronder de ondertekenaars van het huurcontract, zich in op het gehuurde adres bij de Gemeentelijke Basis Administratie.

Wat is de minimale huurtermijn?

De minimale huurtermijn bedraagt 3 jaar. Daarna is de huurovereenkomst te beëindigen per de 1e of 15e van de volgende maand.

Wat voor keuken heeft het appartement?

In elk huurappartement zit een moderne keuken. De opstelling staat weergegeven op de plattegronden. De kasten zijn glanzend wit, het aanrechtblad is zwart/antraciet graniet. De inbouwapparatuur is van het merk ATAG en bestaat uit een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven met geïntegreerde magnetron en een koelkast zonder vriesvak.

Zijn er naast de huurprijs nog servicekosten?

Ja. Houdt rekening met een (voorschot) servicekosten van € 50,- per maand.

Hoe zit het met parkeren?

Ieder appartement heeft 1 parkeerplaats. Deze zit bij de huurprijs inbegrepen. Voor elektrische auto’s is een laadpaal voorzien.

Hoe zijn de wanden, vloeren en de plafonds afgewerkt?

De wanden in de woonkamer, hal en slaapkamers worden met glasweefselbehang voorzien en gesausd (Ral 9010 wit) afgewerkt. Het plafond wordt voorzien van spuitwerk. De wanden in het toilet boven de tegels worden ook van spuitwerk voorzien. De vloer wordt afgewerkt met een PVC vloer.

Hoe is de badkamer ingericht en afgewerkt?

De indeling van de badkamer staat weergegeven in de plattegronden op de website. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met een glazendouchewand. Daarnaast is er een elektrische handdoekradiator en een wastafel met een spiegel.

Alle tegels zijn van het merk Mosa. Op de vloer grijsantraciet 45 x 45 cm. De wandtegels hoogglans wit, 30 x 45 cm, liggend betegeld tot 1,50 meter.

Hoe is de verwarming geregeld?

In de appartementen ligt vloerverwarming als hoofdverwarming. In de badkamer hangt een handdoekradiator. De appartementen hebben een individuele gasgestookte CV ketels.

Is het schilderen van wanden toegestaan?

De wanden worden met glasweefselbehang in de kleur wit opgeleverd. U hoeft dus niks meer aan de wanden te doen. Mocht u toch de wanden een kleur willen geven dan is dit mogelijk. Houdt u er dan wel rekening mee dat wanneer u ooit besluit het appartement te verlaten, de wanden in de oorspronkelijke kleur moeten worden teruggebracht.

Is garantstelling mogelijk om te kunnen huren?

Garantstelling van ouders is helaas niet mogelijk.

Zijn er nog bijkomende kosten?

Ja. Houdt rekening met €125,- administratiekosten voor het opmaken van het huurcontract.

Stienstra bouwt aan de toekomst.

Vastgoed zit Stienstra in het bloed. Sinds 1961 is Stienstra als vastgoedonderneming actief in heel Nederland. Stienstra richt zich op bestaande en op nieuwbouwwoningen in het middensegment. De portefeuille van Stienstra omvat enkele duizenden woningen. Omdat Stienstra al zo lang in het vastgoed zit, heeft de onderneming, dankzij ervaringen en ontwikkelingen in het verleden een scherpe blik naar de toekomst. Stienstra weet wat er vandaag èn morgen speelt in Nederlandse woningmarkt en kent de wensen van de huurders: optimaal woongenot met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Stienstra heeft voor u een ruim aanbod van huurwoningen. Woningen en appartementen door heel Nederland. Woonplezier is één van de belangrijkste levensbehoeftes en daar dragen wij graag aan bij. Uw woonwensen staan bij ons centraal.

Sfeervideo Blikveld Aalst
Live your best life